Izjava privola gosta COVID-19 s obrazloz_enjem.docx

Punkt za testiranje COVID 19- Marina Veruda


Tehnomont d.d. je za svoje goste i goste charter kompanija organizirao punkt za testiranje na COVID-19 svakog petka u 15.00 h  (pored samo naplatnog parking uređaja) uz najavu 24 h prije na mail charter@marina-veruda.hr
 

sailing cup slika.jpg

Odgoda regate 10-11.04.2021

Dragi naši jedriličari, gosti i zaljubljenici u more,
 
U okolnostima u kojima se prekogranična mobilnost stvari i osoba uzimala zdravo za gotovo, pandemija uzrokovana korona virusom  nama je rezultirala nezamislivim posljedicama.
Globalna nastojanja za sprečavanje širenja korona virusa  imala su za posljedicu odgodu ili otkazivanje većih sportskih manifestacija  i natjecanja.

 

volaria otvaranje.jpg

Otvoren restaurant Volaria

Na jednoj od najljepših lokacija u gradu Puli, svoja vam vrata otvara Restaurant Volaria.
Mediteranska kuhinja, interesantna vina, zalasci sunca u dijelu grada koji je lako pristupačan a pruža posebnu intimu prostranim pogledom iz Marine Veruda

Marina veruda

Novosti o održavanju regate 10-11.04.2021

Dragi prijatelji jedrenja,
Dugo nismo objavljivali novosti vezane uz regatu, iz svima poznatih razloga koji se odnose na nepovoljnu epidemiološku situaciju oko naše Istarske regije, ali eto krajnje je vrijeme objaviti novosti vezane uz regatu.

 

stay safe.jpg

Safe stay in Croatia

Poštovani gosti,

 Ponosni smo nositelj nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia te samim time djelujemo  sukladno aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo a sve to  s ciljem da Vaš boravak u našoj marini bude ugodan i siguran za Vas.

jku marina sailing cup-page-001.jpg

Marina Veruda Sailing Cup 10-11.04.2021

Nakon dugogodišnjeg razmišljanja odlučili smo se na organizaciju regate u našoj marini, a kako to nije nimalo lak posao, udružili smo snage s Jedriličarskim klubom Uljanik iz Pule te se nadamo kako smo došli do formule uspješne organizacije regate.
 

slika za reklamu.jpg

Najam oglasnog prostora u Marini Veruda

Poštovani ,

Obavještavamo Vas da smo u mogućnosti  ponuditi Vam  prostor za oglašavanje ( oglasna ploče koje se nalaze u ulazu u Marini Veruda) te ukoliko želite povećati vidljivost Vaše tvrtke, Vaših usluga i djelatnosti imamo pravo mjesto za Vas !
 

slika cvijet.jpg

Nova usluga marine Veruda

Dragi Gosti,
 
Kako se situacija i restrikcije izazvane virusom COVID19 mijenjaju iz dana u dan marina Veruda odlučila je uvesti novu uslugu provjetravanja Vaših plovila ukoliko se za to pokaže potreba.
 

Marina veruda

Obavijest gostima- dodatak za zimu na kopno

Poštovani i dragi gosti !
 
Svih nas je COVID 19  previše neugodno iznenadio, zatekao nespremne na takvo što. Pokušavamo se prilagoditi situaciji koja se iz dana u dan mijenja.
 Odlučili smo omogućiti, da po Vašoj želji ove godine iznimno, mjesec dana ranije, smjestitie svoja plovila na Dodatak za zimu na kopno.
 Znači, počevši od 01.09.2020. do zaključno 30.04.2021. po istoj cijeni.
 

DSC_8671 copy.jpg

Informacija o boravišnoj pristojbi za 2020

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je višejezičan portal nautika.evisitor.hr koji nautičarima omogućava online plaćanje turističke pristojbe.
Portal predstavlja dodatni način plaćanja turističke pristojbe u nautici koja se dosad plaćala samo u lučkim kapetanijama i ispostavama. 

o nama marina veruda6.jpg

Popust od 30% na dnevni vez u moru

Dragi naši gosti i budući gosti,

Nova nautička sezona je pred nama, a kako biste što bezbrižnije proveli odmor nudimo povoljnije uvjete na dnevni vez u moru uz popust od 30% za razdoblje od 01.06.2020 do 30.09.2020.
 

DSC_8525.jpg

Obavijest o radu dizalice

Poštovani korisnici usluga marine Veruda,

Radi sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19 morali smo uvesti restriktivne mjere rada.
Ovim putem Vas obavještavamo o novom radnom vremenu dizalice:

 

hzzo-covid19.jpg

Obavijest COVID-19

Poštovani,
Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite za sprječavanje širenja koronavirusa, a u cilju smanjenja rizika daljnjeg širenja zaraze, moli sve klijente i poslovne partnere da svu komunikaciju...

pjescana 3.jpg

Stanovi Marina Veruda

Nedaleko od  Marine Veruda na svega 500 m od same nautičke luke prodaju se stanovi u novoj zgradi luksuznog tipa, prvi red do mora  sa sveukupno  24 stana sa pripadajućim parking mjestom...

DSC_7957 copy.jpg

Novo obnovljena benzinska postaja

Od ove godine očekuje Vas nova preuređena benzinska crpka „ Flash“ u Marini Veruda koja je namijenjena i plovilima i motornim vozilima. Crpka raspolaže s diesel, eurodiesel i super 95 benzinom...

DSC_7191.jpg

Nova meteorološka stanica u Marini Veruda

Na našoj recepciji tokom cijele godine dostupna je  dnevna vremenska prognoza na četiri jezika te trodnevni trend vremenskih prilika; osim toga sada  marina posjeduje i  vlastitu meteo stanicu...