NOVI PARKING SUSTAV I PROMETNA SIGNALIZACIJA

Imamo novi parking sustav s kamerama koje će registrirati registarsku tablicu vašeg vozila koju bi trebali prijaviti u našu  bazu podatak putem recepcije marine, a sve kako bi izbjegli gužve prilikom ulaza i izlaza iz marine, uz to za goste koji nemaju besplatan parking u marini uvodimo uz mogućnost plaćanja parkinga na izlaznoj rampi i recepciji marine mogućnost plaćanja na samoposlužnom uređaju koji je smješten 200 metara od ulazne rampe. Uz novi sustav dodali smo novu vertikalnu i horizontalnu signalizaciju kroz cijelu marinu kako bi poboljšali  sigurnost prometovanja kroz marinu, nova signalizacija sadržava dodatne pješačke prijelaze, dodatne znakove i ležeće policajce koji usporavaju kretanje vozila kod dizalice i nasuprot mola 8.

parking marina.jpg
zona 2.12 mol.jpg

Tranzitni dio (molovi 0 i 1)

Ovi molovi namijenjeni  su tranzitnim plovilima odnosno gostima koji će pristati na dnevni ili mjesečni vez a nisu došli automobilom. Izabrani su zbog toga što je recepcija najmanje udaljena od tih molova. Također, toaleti i tuševi smješteni su u neposrednoj blizini kao i Skipper bar.

TRANZITNI DIO SLIKA1.jpg

Zona gostiju sa stalnim vezom (od 2. do 12. Mola i 18. mol)

Ovo je najveća zona u marini u kojoj se nalaze plovila na stalnom vezu, čiji su vezovi zakupljeni na određeno vrijeme odnosno vezani su ugovorom .
Ova je zona odabrana za stalne goste kako bi svi oni imali što bolju komunikaciju sa onim što im je potrebno dok borave u našoj marini.
U toj je zoni najveći broj parkirnih mjesta i sva su ona ljeti natkrivena kako bi vaš automobil bio u hladu.
Tu se nalazi restoran, dva toaleta i tuševi, praonica rublja, naš servis, otvoreni bazen, prodavaonica „Musto“, nekoliko tvrtki koje imaju ugovor o obavljanju djelatnosti u marini

zona13.17.jpg

Charter zona (od 13. Do 17. Mola)

Namijenjena isključivo Charter plovilima, ova se zona nalazi na samom ulazu u marinu s kopnene strane.
Zbog velikog broja automobila kojima charter gosti dolaze u našu marinu, odlučili smo zonu chartera staviti tamo gdje ima najveći broj parkirnih mjesta, a gdje i same charter tvrtke mogu imati svoje prostore čim bliže molovima na kojima im se nalaze plovila.

Pravila parkiranja

Za sve korisnike čarter usluga u našoj marini, postoje pravila parkinga koja ćemo vam u nekoliko rečenica objasniti:
Pri ulasku u marinu, na porti ćete pritiskom na crveno dugme uzeti ticket na kojem je označeno vrijeme i datum ulaska u marinu.
Naplata Parkinga vrši se na recepciji marine, na ulaznoj porti ili na automatu za naplatu. 
Nakon ulaska u marinu možete otići do svoje Charter agencije gdje postoje posebno označena parkirna mjesta za iskrcaj prtljage gdje se možete zadržati max. 30 minuta. 
Nakon što iskrcate svoju prtljagu, potrebno je vaše vozilo parkirati na posebno označena parkirna mjesta za Charter goste.
Računom za plaćeni period možete ulaziti i izlaziti iz marine koliko god puta želite u tom periodu tako što ćete taj račun pokazati na izlaznoj rampi, dok ticket ćete dati djelatniku na rampi.
Kod ponovnog ulaska morate uzeti novi listić pritiskom na crvenu tipku.
Naplata na sat ne postoji, ukoliko se u marini zadržite do 150 minuta, parking je besplatan.
GUBITAK ULAZNO/IZLAZNOG LISTIĆA - NAKNADA U IZNOSU ČETIRI TJEDNE CIJENE U ODNOSU NA ODREĐENU KATEGORIJU VOZILA
 

parking automat.jpg