skipper trening.JPG

Škola jedrenja

Čestitamo na vašem interesu da naučite jedriti ili u poboljšanju svoje vještine jedrenja. Adriatic Sailing Academy u sklopu svog nautičkog centra ima i ASA certificiranu školu jedrenja u Hrvatskoj i samo jednu od rijetkih u Europi. 33 godina nautičkog turizma, specijalizirani smo za podučavanje ljudi o jedrenju i moru.
Naši tečajevi traju tjedan dana sa 2-5 osobe

DSC_7004.jpg

Krstarenjem do upoznavanja tradicije i lokalne hrane

Jedna od ovogodišnjih novosti je ta da smo osmislili program koji je idealan za ljubitelje dobre hrane i pića…
Od sad možete spojiti užitak jedrenja s užitkom dobrog tradicionalnog jela pojedinog otoka a naš tim će Vas sa zadovoljstvom uputiti u sve bitne informacije vezane za ovaj program.
 

charter povijesno jedrenje.JPG

Povijesna krstarenja Jadranom

Želite li povezati zadovoljstvo plovidbe i istovremeno posjetiti i upoznati povijesna mjesta? Onda je ovo idealan način odmora za Vas. Sve detalje o povijesnom putovanju sa itinerarom možete dobiti ukoliko nas kontaktirate.
 

charter slika flotila.jpg

Organizacija flotila

Ako volite biti dio velikog društva onda je za Vas idealan odmor otići na krstarenje u sklopu flotile. Možete birati između par destinacija (Pula-Venecija) ili Pula-Cres-Lošinj, Silba-Molat-Olib-Susak te svakako možete i vi predložiti željenu rutu.

skipper trening.JPG

Skipper trening

Budući nautičari ili nautičari koji žele steći dodatna znanja i iskustva mogu se prijaviti u naš skipper trening program u razdoblju od 30.03.2024-04.05.2024

ruskinje charter.jpg

Novosti u charter-u 2024

U novu charter sezonu za 2024 godinu ulazimo s par novih programa kao što su: SKIPPER TRENING, ORGANIZACIJA FLOTILA, POVIJESNA KRSTARENJA, KRSTARENJE...